• "Decat un gol urat, mai bine o bara frumoasa!" - Niki Dumitriu

luni, 31 octombrie 2016

Un meci important

        Încet, încet, pare că feroviarii bucureşteni se îndreaptă spre o meritată promovare. Turul campionatului aşa-numit "regulat", l-am încheiat pe primul loc, aş spune cu o oarecare emfază, fără mari emoţii. La egalitate de puncte cu alb-vişiniii se află tocmai adversarii de sâmbătă, cei de la AS Atletico. Dacă băieţii conduşi şi îndrumaţi de "magicienii" noştri, Vasile Caciureac & Adrian Dumitru vor câştiga şi acest meci, apreciem că se vor detaşa decisiv în fruntea ierarhiei şi vor porni de pe prima poziţie în playoff.
         Partida este aşadar importantă, dar nu un derby. Pentru cei care susţin spiritul etern alb-vişiniu, derby se vor numi partidele pe care urmează să le disputăm, sperăm noi, cât mai curând, împotriva urmaşilor interbelicilor de la Venus, Ripensia Timişoara, Juventus Bucureşti, Sportul Studenţesc, U.Cluj etc sau ale altor echipe respectabile, precum ASU Timişoara, Petrolul Ploieşti etc.
          Nădăjduim că vom şti să "paralizăm toate acţiunile" şi că vom triumfa din nou, aşa cum s-a-ntâmplat şi în anul 1936, împotriva celor de la celebra echipă Hungaria.


Luptă, luptă, CFR!




Sursa Ziarul Adevărul, 1936


BREAKING NEWS!  BREAKING NEWS!  BREAKING NEWS!


CSM CFR Bucureşti - AS Atletico Bucureşti   3 - 0