• "Decat un gol urat, mai bine o bara frumoasa!" - Niki Dumitriu

vineri, 25 noiembrie 2016

Bilet de promovare

       S-a-ntâmplat, asta e, vina este a noastră. Trebuia să pierdem la un moment dat, doar în perioada dictaturii puteau exista echipe privilegiate care săştige zeci de partide consecutiv...  Aşadar, putem spune şi că firescul inevitabil s-a produs, ne-a bătut Progresul Spartac 1944 II. Dacă vom reuşi să depăşim momentul acestui neplăcut eşec, vom răzbi cu siguranţă, promovarea mult dorită va fi obţinută.
       Următorul obstacol în drumul spre liga a IV-a va trebui să-l depăşim sâmbătă, când ne înfruntăm cu cei de la AFC Vis de Bucureşti. În tur, meciul disputat în deplasare s-a încheiat cu un scor egal, 2-2. "Visătorii" se află pe locul 6 în clasament, având ambiţia, dar şi speranţa de a juca în playoff...
       Suntem optimişti, jucătorii noştri au cu siguranţă valoarea necesară pentru a dobândi o nouă victorie. Credem că au înţeles importanţa acestui sezon competiţional, responsabilitatea majoră pe care o impune prezenţa în echipa alb-vişinie din Giuleşti. Suntem alături de ei!



       În final, o fotograrfie-document din anul 1932, cu feroviarii bucureşteni învingători în faţa celor de la Juventus Bucureşti, scor 4-0.

Sursa: Revista "Realitatea ilustrata", 28 aprilie, 1932 


           BREAKING NEWS!  BREAKING NEWS!  BREAKING NEWS!

                              CSM CFR Bucureşti - AS Vis de Bucureşti 9-0 !