• "Decat un gol urat, mai bine o bara frumoasa!" - Niki Dumitriu

miercuri, 16 noiembrie 2016

Vineri, de la unşpe jumate

            Încet, încet iarna începe să-şi facă dreptate, aşternându-se peste plaiurile mioritice. Curând va fi mult prea frig, va apărea şi zăpada, iar fotbalul va intra-n vacanţă. Noi ne vedem de treabă şi ne continuăm aventura prin liga a 5-a. Dar ciudăţeniile acestui campionat municipal nu contenesc să apară.
          Mai nou, suntem nevoiţi să jucăm etapa viitoare, într-o zi de vineri, de la ora 11.30! Nu, nu e nicio glumă, gazdele şi organizatorii acestei confruntări, venerabilii adversari de la echipa Progresul Spartac MCMXLIV (sic!) Spartac II au cugetat că ziua aleasă şi, mai ales, ora de disputare a partidei sunt foarte potrivite. Nu ne amintim ca feroviarii bucureşteni de la CFR sau, ulterior Rapid, să mai fi jucat o partidă oficială astfel programată.  Miza lor o constituie accederea în playoff, vor juca cu ambiţie, în prezent aflându-se pe locul 7 în clasament.

         Nu avem de ales, suntem optimişti, ne conformăm şi vom încerca să le demonstrăm adversarilor că-i învingem la orice oră din zi sau din noapte, că suntem mai buni decât ei. 


Luptă, luptă, CFR!


          
         Nu puteam încheia nici această avancronică, fără a vă prezenta o nouă  "filă" din fascinanta istorie a echipei CFR Bucureşti. Iată ce se menţiona în presa vremii, în anul 1936. Curând, CFR avea să devină Rapid!


  Sursa: Legende&IstoriaFCRapidBucureşti pagina facebook